Comentarii pe articolul ANALIZA: Asigurari de sanatate mai scumpe?


toate bune si frumoase

Dumitrache Viorel Adrian la 12 Mai 2010, ora 07:50
numai ca Legea Pacientului prevede ca acestia au dreptul sa-si aleaga in mod liber furnizorul de servicii medicale. Cati astfel de furnizori ati calificat, stimati asiguratori? Sunt criteriile Dvs. de calificare publice si transparente?
Pana la acel moment, va propun sa ne scutiti de basmul cu cocoshul roshu!
Daniel Mihnea la 12 Mai 2010, ora 15:35
Pacat ca totusi raman pe piata tot mai putine companii cu specialisti adevarati pe asigurari de sanatate. Omniasig Life avea o linie de asigurari de sanatate recunoscuta dar a scazut mult in business, iesind din primii 10.

ASTRA promitea mult pe sanatate era o revelatie a pietei, dar odata cu plecarea Corneliei Scarlatescu unul din cei mai apreciati specialisti in asigurari de sanatate din tara, nu vor fi in stare continue ce s-a construit in 2 ani.

Poate Generali este o solutie, Allianzul are produse slabe..Ramane Eureko cea mai stabila si capabila companie pe acest segment
Lidia la 12 Mai 2010, ora 22:00
Dna Scarlatescu a fost implicata in construirea departamentelor de sanatate si viata din cate stiu in Astra, Allianz si Omniasig Life. Si produsele de sanatate in tara si cele in strainatate cu Axa de la Astra, dar si de la Allianz tot dumneaei le-a facut, avand avantajul ca are vreo doua specializari in medicina si stomatologie.

Pacat ca a plecat de la Astra, au mers foarte bine si asigurarile de viata si de sanatate de cand i-a pus pe picioare, ca Astra era orice numai companei de life si sanatate, nu.. si devenise si un competitor de temut in ofertari si licitatii..Nici nu stiu cum au reusit sa se dezvolte si sa creasca atat de mult si pe viata si pe sanatate din nimic, in anul de criza.. cunoscut. Este o profesionista pentru ce a cladit in Astra dar si in Omnaisig Life.. Tot respectul, ma intristeaza ca aud ca nu mai conduce liniile de acolo.. ar fi fost si Astra de invidiat cu asemenea trufandale in piata...si cu energia dnei Scarlatescu. Am lucrat la Omniasig Life si a reformat cu totul in cateva luni operatiunile, pe toate liniile posibile de la Unita, Omniasig viata, sanatate si banci.. ca ce a fost si acolo cand a venit...a cazut pe dumneaei tot greul... ca si la Astra, din nimic a facut un palat
Mady la 13 Mai 2010, ora 15:56
Din pacate sistemul romanesc de stat se prabuseste vazand cu ochii. Ce servicii sa fie asigurate pe polite daca medicii, medicamentele, spitalizarea sunt cele pe care le mai avem in piata. E nevoie de revigorarea serv medicale romanesti, de profesionalșizarea medicilor, asistentelor..

  Inapoi la articolul ANALIZA: Asigurari de sanatate mai scumpe?

Setari Cookie-uri