Comentarii pe articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica


Afara e vopsit gardu, inauntru leopardu

Chiriac Dan la 17 Octombrie 2007, ora 23:10
afara e vopsit gardu,inauntru leopardu
Am aplicat c.v. la Porsche Romania filiala noua in Timisoara,lucrez tehnician auto de 18 ani,experienta auto WV,engleza tehnica auto,si nu sant potrivit pentru Porsche Romania... Dumnealor cauta personal tanar,nepretentios,ce nici nu va face purici in firma mai mult de vreo 3 ani. Nu se urmatreste achizitionarea de specialisti,ci de "fraieristi".
Marius Popa la 18 Octombrie 2007, ora 12:13
Da, asta este o mare problema, din pacate se urmareste numai profitul, in detrimentul factorului social. Conteaza mai mult varsta, 25-28 de ani, nu se vor oameni mai in varsta, chiar daca au experienta. Sunt deseori concediati, marginalizati - doar pentru ca "nu da bine varsta"... Sunt destui "mos Teaca", ce nu reusesc sa tina pasul cu vremurile, recunosc... Dar am si vazut nenumarate cazuri de abuz si umilire doar pentru ca nu intri in categoria de varsta pe care o vaneaza firma. De vina este in primul rand statul roman, care nu este "un bun parinte" pentru toti cetatenii lui. Nu vad de ce trebuie MEREU acordate facilitati NUMAI PENTRU TINERI... Cu ce au grasit parintii lor?? Cine crede ca tinerii absolventi nu ar gasi locuri de munca -culmea- numai pentru ca sunt tineri?? Nu cumva este de vina slaba pregatire si chiar neseriozitatea de care dau dovada unii dintre ei? Acum s-a ajuns la opusul fenomenului... vrem tineri, cat mai fraieri, nepretentiosi, - ca oricum nu tin ei gospodaria, iar salariul de multe ori e doar maruntisul de buzunar si distractii, multi nu ajuta la cheltuielile din casa, doar sunt copii, nu? Chiar si la 30 de ani! Patronii vor facilitatile acordate de guvern pentru angajarea diferitelor categorii de personal, si nu intamplator aspectul - fustitza, unghiile si fitzele - sunt argumentele beton! Ma tot intreb: oare de ce nu sunt supusi si managerii la aceleasi reguli? Sa fie retrogradati dupa 40 de ani, sa conteze frumusetea si prospetimea mai mult decat experienta?
Laura B la 1 Iulie 2008, ora 18:13
Perfecta dreptate vrem specialisti dar peferam entry-level ca le este bine cu 300 de euro ca oricum nu au unde sa mearga, doar la capsuni

  Inapoi la articolul Porsche Romania: Romania duce lipsa de specialisti cu pregatire tehnica

Setari Cookie-uri