Comentarii pe articolul Tarile cu cele mai riscante datorii. Romania intra in Top 10


Locul invingatorului...

Kerekes Stefan la 8 Iunie 2010, ora 17:03
Pare-se ca vom fi invigatori la aceasta categorie!
Dupa cum merg lucrurile vom invinge curand toate tarile din fata(inclusiv Venezuela)!!!.
Gelu Gartu la 8 Iunie 2010, ora 22:31
Sunt bugetar insa sunt de acord cu reducerile salariale,dar nu cum vrea actualul guvern ci cum ar fi omeneste normal de la cei cu mai mult ...mai mult iar de la cei cu salarii mai mici mai putin,adica in trepte.ai pana in 1000 lei 5 %,ai pana in 2000 lei 10%,ai pana in 3000 lei 15%,ai pana in 4000 lei 20 %,ai pana in 5000 lei 25 %.Echilibrand paturile salariale ,reducerile ar fi simtite in mod egal de toti si ar fi o lege dreapta pentru toti.
Cu privire la locul pe care il ocupa Romania in topul datorNICILOR SI A POSIBILILOR FALIMENTARI cred ca impreuna putem iesi din top si tot impreuna putem ajunge pe primul loc,sta in puterea noastra ! Patronii de IMM-uri vor ajutoare insa la munca s-au gandit?
Vor ca bugetarii sa nu mai fie platiti deloc.In acest caz insa si produsele lor finite vor fi greu vandabile in conditiile in care puterea de cumparare va scadea.
Domnilor patroni! Platiti-va impozitele si taxele si nu mai eludati statul roman ca in 20 de ani dvs.v-ati imbogatit saracind statul roman.
Romania e unica tara din lume unde sunt cele mai mari adaosuri comerciale,unde se vinde mult si se fiscalizeaza putin,unde sunt cei mai multi miliardari si din acestia multi putini sunt cei ce nu au jonglat cu bugetul statului roman.
Romania poate ajunge pe podiumul falimentarilor si chiar pe primul loc daca se continua cu contractele nesimtite,cu salariile nesimtite de soferi si consilieri guvernamentali,cu achizitiile publice nesimtite,cu obedienta nesimtita cu minciunile nesimtite si nu in ultimul rand daca se continua cu acest guvern si presedintie la fel de nesimtite.

  Inapoi la articolul Tarile cu cele mai riscante datorii. Romania intra in Top 10

Setari Cookie-uri