Comentarii pe articolul KBC Securities: Cel mai mare pret – tinta pentu actiunile Fondului Proprietatea


cu ochii pe ei

Eye Of The Beholder la 18 August 2010, ora 18:04
Personal voi urmari evolutia titlurilor FP, sa vad cat de accurate sunt estimarile marilor institutii financiare. E un exercitiu pe care ar trebui sa-l faca fiecare investitor, iar dupa un an de tracking e posibil ca rezultatele sa fie surprinzatoare de-a dreptul :)
Horatiu la 19 August 2010, ora 10:00
Din multitudinea de "preturi - tinta" fantasmagorice estimate de "marii analisti", s-o potrivi vreunul....sa ne aducem aminte de pretul - tinta pt. Rompetrol estimat de ING prin ianuarie 2007 (0.156 ron/act.), sau de "target-ul" de 5.000 (!) pt. BET-FI estimat in ianuarie 2009 pt. Q2, de dl. Ghidiu; exemplele ar putea continua (nu mai vorbesc de faimosul BET-FI la 100.000 - toata lumea stie cine...), si asta dovedeste inca o data ca rolul "analistilor" nu ar trebui sa fie de "ghicitori de viitor", ci de analiza a trecutului, sau macar sa-si pastreze "viziunile" pt. ei, ca oricum nu revin sa-si ceara scuze cand o dau in bara.

  Inapoi la articolul KBC Securities: Cel mai mare pret – tinta pentu actiunile Fondului Proprietatea

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile