Comentarii pe articolul Boc vs. Vladescu. Vezi ce acuzatii ii aduce premierul fostului ministru al Finantelor


BOC O NULITATE ECONOMICA

la 20 Septembrie 2010, ora 17:41
Boc nu intelege nimic din ce se intampla in economie.Imi pare rau dar nu pot comenta despre o nulitate.ZERO = NIMIC
Olteanu Niculae la 20 Septembrie 2010, ora 19:20
Boc nu intelege mai nimic din ceea ce implica functia lui, si nu este singurul. Faptul ca il paraste acum pe Vladescu pentru niste "scapari" profesionale de la inceputul anului 2010 denota un amatorism infantil in a-si exercita functia de prim ministru, si nu este singurul. El, ca si ceilalti oameni politici nu inteleg ce anume implica exercitarea functiilor pe care le detin(scuze ptr repetir): este vorba despre responsabilitate, buna credinta si profesionalism. Adica noi i-am ales, noi ii platim si tot noi acceptam de 20 de ani sa traim din ce in ce mai greu; nu mai am cuvinte. Ma intreb cate alte zeci de ani ne vor mai fi necesare ca sa ajungem la un nivel de viata decent si civilizat.
Avram Daniel la 20 Septembrie 2010, ora 21:02
Ma intreb unde este cel de-al doilea comentariu, a fost cenzurat?
Dorobantu Camelia la 20 Septembrie 2010, ora 21:59
imi pare rau sa contrazic comentariul, insa am tot respectul pentru cifra zero, ea chiar reprezinta ceva in matematica. este deosebit de impotant acest zero, va rog frumos sa nu-l mai jigniti comparandu-l cu d-l prim ministru.
si apoi vin imediat sarbatorile :
aho, aho romani sonati,
stati mai mult devalizati
maine anul se-noieste
cota unica sporeste
tva-ul 24 si acciza cat malacu
ia mai manati mai flacai !
asta este dragii mei, am tot scris degeaba, nimeni nu ne baga in seama. insa in tot lucrul rau este si un lucru bun, sper sa apuc sa-l vad.
Daniel Sava la 21 Septembrie 2010, ora 07:12
Primul ministru este numit de presedinte si votat de parlament cu guvren cu tot, POLITIC. Nu este necesar sa fie "contabil" ca dl. Vladescu. Are consilieri, se poate consulta cu finantisti autentici ca dl Isarescu, Vasilescu, Daniel Daianu, etc.
Dl Vladescu in loc sa extinda impozitarea venitului cu 16% la toti cetatenii Romaniei, asa cum era normal, a incercat "largirea" bazei de impozitare la cei citiva care mai contribuie la Bugetul de stat. Adica, tot cei care in mod cinstit isi declara veniturile si platesc taxe onest. Acum 12 ani am auzit un secretar de stat de la Ministerul de Finante afirmind ca oricine se aseaza pe scaunul de Ministru de Finante, ia automat forma scaunului, transformindu-se in "colector de bani", uitind de orice viziune fiscala sau economica. Ministerul de Finante este un dinozaur de tip raptor, o fosila vie a functionarimii comuniste . Acum inclin sa cred ca avea dreptate.
Albo Adriana Cornelia la 21 Septembrie 2010, ora 07:56
boc de cand economia tari depinde de BURSA BANCARA era euro si 32.-1 euro si tot ati ridicat preturle etc , si economia a scazut treptat pana azi etc !!!!!!
asa ca tu nu sti ce vb ,nu stiu de ce voi cetateni ai romaniei nu faceti protest pentru demisionarea lui BOC o tara fara premier si repede MONARHIE doar asa ne mai salvam acum e momentu oricum santem deja o tara 0,0000000 ! . asa ca putem incepe linistiti d ela zero -zero .curaj romanilor
MONARHIE !!!!!!!
Iordan Mircea la 21 Septembrie 2010, ora 08:26
Vladescu nu avea ce cauta la Ministerul Finantelor, nici in calitate de specialist, nici ca om politic. Modul in care s-a manifestat public si in timpul mandatului si dupa ce a fost schimbat demonstreaza clar aceasta afirmatie.
George Alecu la 21 Septembrie 2010, ora 10:12
De acord cu Albo Adriana Cornelia, doar monarhia ne mai salveaza sau un presedinte fara culoare politica cum ar fi vrut sa se bage printul Radu Duda, dar mai toti mancatorii de rahat (analistii poliitci) si tonomatele au fost contra ...oare de ce ....? pentru ca se fura de la cel mai mic pana la cel mai mare nivel tot ce misca in tara asta.

  Inapoi la articolul Boc vs. Vladescu. Vezi ce acuzatii ii aduce premierul fostului ministru al Finantelor

Setari Cookie-uri