Comentarii pe articolul Mici, dar multe: Patriciu vrea sa rastoarne granzii din retail cu 3.000 de bacanii Mic.Ro


Uni nu se mai satura

Florin la 6 Octombrie 2010, ora 00:29
Ma da uni nu se mai satura de cati bani au facut?
Eu nu cred ca are sanse sa elimine hypermarketurile nici o data poate sa castigie si el bani de la ABC-urile de cartier la care merge lumea sa cumpere cate putin ca diar nu merge lumea pana la Metrio sau alt magazin mare sa cumpere un Kg de zahar sa un litru de ulei.La magazinele mari se merge pentru a cumpara necesaru de alimente macar pe o saptamana.
Acuma totul depinde de ce preturi va scoate la produse da sincer nu cred ca va putea sa scoata preturi mult mai mici decat au magazinele mari.Din cate stiu eu dampingul este ilegal in romania dar daca face el ceva sa ocoleasca si treaba asta ca na la noi in romania totul e posibil......
Oare cat timp va fii pana noi romani vom lua atitudine la totul ce se intampla in tara asta???????????????????
Eduard Constantinescu la 6 Octombrie 2010, ora 08:12
jaf ii va distrufe pe mici buticari veit vedea vine uc camoinlu si se pune in fata buticului ce faceti ?
Gavriliu Valeria la 6 Octombrie 2010, ora 09:07
Daca ati fi mers la un MIC.RO ati fi vazut ca preturile sunt destul de piperate, deci nu se pune problema de dumping, mare parte din marfa fiind furnizate de METRO, TITAN, etc. Oricum, apreciez atitudinea dvs., cu minie proletara sa infieram initiativele. Apropo, totusi magazinutele astea arata foarte civilizat.
Iuliana Tup la 6 Octombrie 2010, ora 09:35
Fratilor,nu poate omul sa faca ceva, ca repede cu gura pe el.In toata Europa si Asia sunt astfel de "bacanii".Nu vad nimic rau in toata treaba asta.Cum a avut loc pe piata MiniMax,Plus,s.a.m.d.,asa poate avea loc si Patriciu cu Mic.ro.Nu e rau sa incerci.Dar asa suntem noi romanii, cum vedem ceva "mai altceva", suntem suspiciosi si neincrezatori.
Pirvu Florin la 6 Octombrie 2010, ora 12:42
Mic.ro nu te obliga sa cumperi de la el. Este in acest moment doar inca o oferta pe piata de retail. Alegerea este a cumparatorului.
Bonea Madalina la 6 Octombrie 2010, ora 15:45
Pentru Iuliana:
Nimeni nu spune ca MicRo nu are loc pe piata...insa nu poti compara Plus si MiniMax sau Metro, cum spune domnul Patriciu, cu acest gen de Bacanie. In primul rand (sa luam exemplu pe Metro), exista adresare diferita pe targeturi diferite: Clientii MicRo sunt (zica-se) oameni de conditie medie, grabiti, care nu vor sa aloce mai mult de 5 minute achizitionarii de produse de uz zilnic (spun asta, analizand spatiul de 70 de mp al fiecarui MicRo si oferta deloc variata). Metro are ca si clienti retailerii sau oameni care vor sa-si faca achizitiile casnice pe luni de zile. MicRo, de fapt vrea sa elimine "chioscurile" de la piciorul blocului (care din punctul meu de vedere si alea ofera mai mult si mai ieftin...)

Mi se pare cam dubios MIC-ul proiect al domnului Patriciu...

  Inapoi la articolul Mici, dar multe: Patriciu vrea sa rastoarne granzii din retail cu 3.000 de bacanii Mic.Ro

Setari Cookie-uri