Comentarii pe articolul Cat cheltuie studentii din marile centre universitare


studenti trebuie sa aiba o viata sanatoasa si lipsita de stres daca vor fi bani pt taxe sau nu ???

Albo Adriana Cornelia la 5 Aprilie 2011, ora 16:18
eu cred ca tarifele sant mici atunci cum ,in cluj chiria unui apartament vechi fara utilitati bune in folosinta plateste 300 de euro pe luna ??? care sant statisticile corecte ? da la care in acest apart stau 3 pers deci 100 de euro d epers eu zic ca e foarte mult si plus curent , gaz , apa , etc . nu este foarte mult pentru un student si de aceia sant multi care dupa primul an d estudi cedeaza ca n umai pot parinti sa tina frau mafiei imobiliare :::::: ar trebui alocate burse , sau cel putin cu chiria statul sa-i ajute cum fac alte tari . o nepoata face masteratu in franta si aceasta universitate plateste tot inclusiv bani de urna (buzunar ) in romania ce face tara pentru studenti ????? rusine cred ca ar trebui urgent un proiect pentru toti studenti si , sa nu uitam fiii de presedinti , directori , guvernanti acestia nu ar trebui inclusi " pt ca asa e peste tot dupa venit minim
Burcea Constantin la 5 Aprilie 2011, ora 20:51
De ce ca tata si mama platindu-le tuturor, romaniei sau UE toate taxele studentilor mei(copiilor mei) cineva (ziceti cine) nu trebuie sa aiba o responsabilitate financiara retro fata de munca mea de parinte in ROMANIA?
la 6 Aprilie 2011, ora 00:54
copiii din Romania sunt invatati de mici sa primeasca totul de-a gata de la parinti.Am vazut studenti din China si Korea care studiaza in alte tari,ca muncesc part-time,isi platesc astfel studiile si cazarea,masa, distractiile.Reusesc sa termine studiile si apoi sa-si gaseasca loc de munca bun,pt ca deja au o oarecare experienta pe piata muncii.La noi se practica un soi de cocoloseala si rasfatare a copiiilor,care nu prea e constructiva,avand in vedere rezultatele.Acestia sunt copiii care si dupa absolvire vor depinde in continuare de parinti,pt a-si procura o casa,pt a creste un copil etc.

  Inapoi la articolul Cat cheltuie studentii din marile centre universitare

Setari Cookie-uri