Comentarii pe articolul Cinci mituri despre Grecia in care sa nu crezi


Interes american

Nastase Iulian la 24 Iunie 2011, ora 06:27
Ca si Romania, Grecia are o pozitie strategica la litoral. Grecia este tinta Americanilor pentru suprematie in bazinul mediteranian. Grecia nu trebuie sa faca parte din UE.
Criza se va termina cind dolarul american va detrona moneda Euro.
la 24 Iunie 2011, ora 10:19
Baa... ! Criza se va termina cand Grecia (si altii) vor avea management german. Cel putin in Romania asta s-a vazut clar in timpul regelui Carol I si Ferdinant.
Edi la 24 Iunie 2011, ora 11:19
Intradevar "criza se va termina cand doalrul american va ajunge la paritate cu euro".
Intrebare pentru autorul articolului ... fiind un articol pe teme economice, care se presupune ca e citit in special de specialisti nu ar trebui sa aiba in el si ceva data concrete ? Nu este proza ... mai ok ar fi fost un articol bine documentat de genul grecia are dataori de ___ mil E, vrea sa rostogoleasca ____ mil E (primele scadente sunt in luna ______), yield-ul la bonduri este ____% fata de media UE ____ % etc .....
Soare la 24 Iunie 2011, ora 12:00
vin si eu cu previziunile: prezenta criza nu se va termina decat dupa destramarea statelor SUA, iar cand se va termina nimic nu va mai fi cum a fost, dolarul nu va mai fi decat mondea teritoriala sua, si dupa caderea bancilor si sua va prelua programul Cipului-banii la purtator..
iar Romania se va intoarce la ce stiau dacii mai bine sa faca: agricultura, minerit,viata spirituala, medicina/vindecari pe baza vechilor metode, toate intr-o varianta usor moderna
:)

  Inapoi la articolul Cinci mituri despre Grecia in care sa nu crezi

Setari Cookie-uri