Comentarii pe articolul Cine sunt miliardarii din spatele Gabriel Resources care baga bani in Rosia Montana


MAFIA EVREIASCA SPECULEAZA AUR, PRODUCE FALIMENTE BANCARE SI SPECULATII FINANCIARE

Sergiu la 31 August 2011, ora 23:19
Cum au ajuns actiunile Gold Corporation sa creasca de 10 ori, DOAR PE HARTIE, FARA SA SAPE O LOPATA DE MINEREU?! Din manipulari mediatice in care sunt folositi sclavi cu functii prezidentiale sau guvernamentale.
Cum am pierdut 6.000$ la o schimbare de 40.000 de Euro in Dolari, in 2 zile? Din pixul unora care HOTARASC si SPECULEAZA ca ce azi face o suma, maine face mai putin sau mai mult, fara nicio noima sau logica economica, doar pe baza nu stiu carui zvon.
Cine este cel mai mare escroc al tuturor timpurilor, cu prejudicii de 100 de MILIARDE de DOLARI? Madoff, cumva?!
Ce este el, chinez, poate, sau arab, oare?! Nuuuu. Este la fel de evreu ca si Mama FNI, ca si Sorors, ca si ala cu afacerea Cico, ce a fugit in Israel, ca si cel care a condus Lehman Brothers, banca ce a declansat actuala criza mondiala si care nu a facut O ZI de puscarie, cu toate ca a incalcat aproape tot codul penal american, in ceea ce priveste infractiunile financiar-economice, ca si Steinmetz asta de la Rosia Montana, ca si ceilalti escroci de la Bechtel, care primesc jumatate din pretul unei autostrazi realizate doar... pe sfert.
Circula o porcarie pe internet care incearca sa demonstreze ca evreii sunt destepti si culti si arabii sunt prosti, puturosi si inculti si se da o lista de personalitati evreiesti.
Nu conteaza ca evreii care au castigat premiul Nobel, fac parte, de obicei, dintr-o echipa de MINIMUM doi cercetatori, ca niste capuse care se ocupa de suptul sangelui (a se citi finantarea cercetarilor si asumarea rezultatelor).
Dar nu se da si lista marilor escroci si mafioti mondiali, caci ar trebui zile intregi sa o scrii si ani de zile sa o constitui sau lista falselor valori mondiale, umflate cu pompa manipularii mediatice, cum ar fi 99% din actorii fara pic de talent de la Hollywood sau dirijori de doi bani ce impresioneaza doar prin multimea concertelor organizate in locuri obscure. Un muzician ratat se face musai dirijor, la fel de usor ca un economist incompetent cu nume de Stilman sau Bercovich, director de banca pe care o falimenteaza in beneficiul neamului lui si in detrimentul prostilor nebotezati cu briciul.
Au stiti voi, oare, ca Banca Nationala e OBLIGATA de legi jidanesti sa nu capitalizeze aur peste o anumita cota pe care A ATINS-O DEJA, pentru a fi obligata sa aiba dolari fara valoare, lucru facut UITAT de intaiul marinar al Romaniei, care spune "vreau ca Banca Nationala sa ajunga la 200 de tone de aur (de parca aia ar exploata-o singura, pe banii si tehnica ei)... daca se poate". Adica "io am vrut, dar am aflat apoi ca exista conditii restrictive". Unde si cand am mai auzit asta? Pai in urma cu un an, cand se promiteau milioane de locuri de munca si dublari de salarii, apoi se spunea cu lacrimi in ochi ca nu s-a stiut de criza care era in toi in SUA si chiar si copii puteau prevedea ca urmeaza lumea intreaga.
Dati aurul evreilor, dar nu prea repede, ca sa se poata capitaliza si sa poata apoi LUA (nu CUMPARA!) si gazul si petrolul, caci terenurile agricole de calitate sunt deja insusite! Dati toata tara asta pe nimic, jefuiti-o sistematic ca doar atat sunteti in stare. Pentru ca apoi, in furia nebuna a celor pagubiti, la fel de nebuna ca cea a jefuitorilor, sa cada victime nevinovate din "poporul ales", asa cum s-a intamplat in urma cu jumatate de secol.
Chiar credeti ca cenzurarea pe un site sau pe un blog poate opri raspandirea pe internet a acestor tehnici de jefuire a popoarelor. 2020 va prinde Europa in flacarile revolutiilor, caci manipularea nu poate opri cunoasterea.
Evident ca acest comentariu este pentru... "uz intern", AL ACESTEI PUBLICATII "virtuale", ca doar nu suntem intr-un stat democratic...

  Inapoi la articolul Cine sunt miliardarii din spatele Gabriel Resources care baga bani in Rosia Montana

Setari Cookie-uri