Companiile de asigurari nu despagubesc masinile vandalizate

Companiile de asigurari nu despagubesc masinile vandalizateCompaniile de asigurari nu despagubesc, in general, clientii carora li s-au vandalizat masinile in timpul unor revolte, proteste, greve, aceste evenimente fiind inscrise la excluderi. Acestea sunt acoperite uneori prin prime suplimentare, informeaza DailyBusiness.

Inainte de a va adresa companiei de asigurari, trebuie sa cititi atent polita Casco, pentru a vedea ce riscuri sunt acoperite si care sunt excluderile.

Esecurile lui Dinu Patriciu. Reteaua Mic.ro isi trage azi obloanele

Esecurile lui Dinu Patriciu. Reteaua Mic.ro isi trage azi obloaneleReteaua de magazine Mic.ro isi trage azi obloanele. Cotidianele Adevarul si Click au mari probeleme financiare si de scadere de tiraj. Fundatia Patriciu a sistat bursele elevilor si studentilor in plin an scolar, scrie Financiarul.

Dupa numai cativa ani de impanzire a tarii cu asa-zisele "bacanii", Mic.ro precum si reteaua Minimax si Macro aratau ca alimentarele de dinainte de 1990.

Schimbare la varful celei mai mari banci din Romania

Schimbare la varful celei mai mari banci din RomaniaDominic Bruynseels va fi inlocuit din functia de presedinte executiv al BCR de Tomas Spurny, actualul director general al CIB Bank Ungaria, parte a grupului italian Intesa Sanpaolo, si fost director al fondului de investitii PPF, informeaza Gandul.

Cu dubla nationalitate, ceha si americana, Spurny are 46 de ani si s-a ocupat in trecut de restructurarea si privatizarea celei de-a doua banci ca marime din Cehia, preluata de Societe Generale.

Cum au ajuns bancile centrale stapanii lumii

Cum au ajuns bancile centrale stapanii lumiiNiciodata in istorie interventia bancilor centrale in economie nu s-a aflat la cote atat de ridicate precum cele din prezent, dand nastere unor dezechilibre grave. In urma cu doar patru ani, practicile utilizate astazi de bancile centrale erau de neconceput, noteaza Adevarul.

Politicile economice ale bancilor centrale de acum "au sarit" peste improbabil si au ajuns direct la inimaginabil, care a devenit inevitabil. Astazi, acestea sunt doar "instrumente de sprijin". In acest interval, bilanturile bancilor centrale s-au extins considerabil, in mare parte datorita tiparirii si injectarii de bani in piete.

Complexul Turceni, dinamitat prin contracte paguboase

Complexul Turceni, dinamitat prin contracte paguboaseIntr-un singur an, Complexul Energetic Turceni a trecut de la un profit de 8,5 milioane euro la pierderi de 16,6 milioane euro. Complexul Energetic Turceni detine o cota de piata de 10% la productia de energie electrica, precizeaza Romania Libera.

Din cauza pierderilor inregistrate in 2010, CE Turceni a fost inclusa pe lista companiilor de stat monitorizate de Fondul Monetar International in urma acordului cu Guvernul. Desi profitul companiei a scazut de la an la an in perioada 2007-2010, ajungandu-se la pierderi consistente in 2010, numarul angajatilor a crescut cu aproape 500.