Samsung TicToc

Samsung TicTocModelul Samsung de marimea unui deget mare a aparut in videoclipul artistei Pixie Lott, Broken Arrows. Samsung Tic Toc poate fi achizitionat in doua culori – roz si albastru. Masoara doar 35,9 mm fiind destul de mic pentru a intra in buzunar sau poate fi prins de haine precum un accesoriu. Are senzor de miscare, fiind usor de utilizat fara sa te uiti la el. Astfel, daca vrei sa sari peste o melodie, este suficient sa tii playerul la orizontala si sa il scuturi de la stanga la dreapta. Produsul costa circa 30 de euro.

Philips GoGear Mix

Philips GoGear MixPhilips GoGear este un player ultraportabil ce are un display de trei linii, in culori. In ciuda faptului ca este mic ofera un sunt foarte bun printr-un procesor puternic Digital Signal. Device-ul poate inregistra sunete printr-un microfon intern. MP3-ul este construit din plastic usor dar care rezista la zgarieturi si lovituri. Playerul masoara 82x28.7x10,5 mm si cantareste aproape 22 g. GoGear vine cu o memorie interna de 2 Gb, putand stoca pana la 400 de melodii. Se incarca prin USB si autonomia bateriei este de 14 ore, ascultat continuu. Produsul costa de la 150 de lei. Modelele mai noi, cu ecran color tactil si mai multe optiuni, dar mai mare, au preturi de pornire de la 450 de lei.

Apple iPod Shuffle

Apple iPod ShuffleiPod Shuffle vine cu butoane negre si se spune ca este cel mai mic si usor MP3 player de pe planeta. Playerul de 2Gb poate rula MP3-uri, AIFF, Apple Lossless, Audible, AAC si WAV. Are o baterie reincarcabila Li-ion care permite o autonomie de 15 ore, ascultare continua. Pretul produsului este de circa 220 de lei. Fratele mai mare al lui iPod Shuffle, iPod Nano de 8 Gb are ecran tactil, radio incorporat si permite rularea mai multor formate. Pretul lui este de circa 750 de lei.

Sony NW-E003

Sony NW-E003Modelul Sony NW-E003, precum si mai noile NW-E003F si Sony NW-E003FB este un gadget stilizat, compact si atractiv. Poate fi achizitionat si in forma de ruj de buze. Modelul mai vechi vine cu memorie de 1Gb, dar poate fi gasit si in variatii de 512 MB sau 2 GB. El include si tuner FM. NW-003 nu are Bluetooth sau Wi-Fi, dar are port USB pentru transferarea de muzica. Autonomia bateriei este de 28 de ore. Sunetul este dinamic si foarte detaliat. Desi nu este primul din clasa lui, a facut multi oameni sa isi doreasca MP3 playere mici si stilizate, cu durata de viata a bateriei ridicata.

LG MF FM33

LG MF FM33Acest MP3 are o capacitate de stocare de 1 sau 2 GB, care permite salvarea a circa 250 de melodii. Device-ul are 1,77 inci si detine LCD color TFT cu rezolutie de 128x160. Permite rularea de fisiere MP3, WMA, WAV, OGG VORBIS si ASF, precum si AVI si WMV pe segmentul formatelor video. El permite inregistrarea de audio printr-un microfon incorporat. LG MF FM33 Touche are optiuni precum Photo Viewer, Contacte, Calendar sau jocuri si ceas. Autonomia bateriei este de 34 de ore.