5. KBC Securities

5. KBC SecuritiesKBC Securities ocupa a cincea pozitie in topul intermediarilor pe luna octombrie, cu o valoare tranzactionata de 76 milioane lei.

Compania se claseaza pe locul al patrulea in functie de rulajele de la inceputul anului, cu 764,4 milioane lei.

La 9 luni, firma de brokeraj se afla pe locul trei in clasamentului intermediarilor, dupa ce a tranzactionat pe Bursa 688,4 milioane lei.

4. IFB Finwest

4. IFB FinwestAl patrulea loc in ultima luna a fost adjudecat de IFB Finwest, care a intermediat schimburi de 76,4 milioane lei.

IFB Finwest se situeaza pe locul al saptelea la nivelul primelor zece luni, cu tranzactii de 469,8 milioane lei.

In primele noua luni, casa de brokeraj aradeana a realizat tranzactii in valoare de 393,3 milioane lei, aflandu-se pe locul al saptelea.

3. BT Securities

3. BT SecuritiesBT Securities, divizia de brokeraj a Bancii Transilvania, a coborat pe locul al treilea in topul lunar, cu o valoare tranzactionata de 89,3 milioane lei in octombrie,

De la inceputul anului, brokerul a avut un rulaj de 893,4 milioane lei, fiind clasat tot pe locul al treilea.

Unitatea de brokeraj a Bancii Transilvania a reusit sa obtina rulaje de 804,1 milioane lei in primele noua luni, fiind pe a doua pozitie in topul brokerilor, in timp ce in septembrie a intermediat 155,5 milioane lei.

2. Raiffeisen Capital&Investment

2. Raiffeisen Capital&InvestmentPe locul al doilea in topul brokerilor a urcat in octombrie Raiffeisen Capital&Investment, divizia de brokeraj a Raiffeisen Bank, cu tranzactii de 120,13 milioane lei.

De la inceputul anului, valoarea tranzactiilor intermediate de Raiffeisen a fost de 749,83 milioane lei, compania ocupand locul al cincilea in topul primelor zece luni.

Raiffeisen Capital&Investment (RCI) a rulat 629,7 milioane lei la Bursa din Bucuresti in primele trei trimestre, ceea ce reprezinta 6,6% din rulajul total, ocupand a patra pozitie in topul general.

1. BRD - Groupe Societe Generale

1. BRD - Groupe Societe GeneraleBRD - Groupe Societe Generale a fost in octombrie cel mai activ intermediar de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu tranzactii de 581,94 milioane lei, ce corespund unei cote de piata de 32%, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Bursei.

La nivelul primelor zece luni, BRD-SocGen a intermediat tranzactii de 1,13 miliarde lei, avand o cota de piata de 10,1%.

La noua luni, BRD Groupe Societe Generale se afla la jumatatea topului anual, cu rulaje de 555,5 milioane lei, in timp ce in septembrie a intermediat 203,94 milioane lei.