Junior Achievement Romania

Junior Achievement RomaniaJunior Achievement Romania este o organizatie non-profit fondata in anul 1993 care promoveaza antreprenoriatul.

Pe pagina de Facebook a asociatiei puteti afla noutati despre proiectele JAR, printre acestea numarandu-se Compania Anului, Start: Business, Virtual Business Challenge, Spiritul antreprenorial, Young Entrepreneurs for Sustainability (Y.E.S.) - Antreprenoriat in mediul rural si mic urban.

Antreprenoriat - Marius Ghenea

Antreprenoriat - Marius GheneaPe acest cont puteti gasi foarte multe citate din cartea "Antreprenoriat" lansata anul acesta de intreprinzatorul Marius Ghenea.

"Antreprenorii se nasc, nu se fac! Este unul dintre cele mai importante mituri antreprenoriale, unul despre care eu sunt convins ca este fals", afirma Ghenea intr-unul dintre citate.

In afara de citate, mai gasiti recomandari de articole sau date despre diferite evenimente dedicate antreprenorilor.

School for Startups Romania

School for Startups RomaniaPe pagina School for Startups (S4S), un program pentru educarea intreprinzatorilor realizat dupa model britanic, gasiti mai ales recomandari de articole din publicatii straine.

Puteti afla de exemplu ce bloguri ar trebui sa cititi, care sunt cele mai profitabile afaceri de dimensiuni mici si cum va puteti imbunatati marketingul.

IMM Romania

IMM RomaniaContul IMM Romania va va anunta mai ales in legatura cu informatiile din zona legislativa sau studiile realizate de autoritatile in domeniu.

De exemplu, veti primi linkuri catre site-ul IMM Romania undeti veti citi despre impactul asupra intreprinzatorilor a modificarilor Codului muncii prin Legea nr. 40 din 2011 si despre faptul ca intreprinzatorii si-au imbunatatit perceptia privind mediul economic din Romania.


VentureConnect

VentureConnectVentureConnect este un proiect lansat de casa de avocatura Biris Goran si cativa antreprenori romani care se adreseaza celor care au inceput o afacere in domeniul tehnologiei si au nevoie de finantare.

Insa pagina de Facebook a proiectului este utila pentru antreprenorii din toate domeniile. Veti gasi foarte multe recomandari de articole straine, dar si videoclipuri celebre care sa ma inspire.

Startups

StartupsEste pagina publicatiei dedicate antreprenoriatului Startups.ro si in general veti gasi recomandari de articole care au aparut pe siteul acesteia.

De exemplu, veti afla care este rolul intraprenorilor intr-o companie sau cum pot IMM-urile sa isi subventioneze si sa garanteze o linie de credit.



Arena Biz

Arena BizPagina de Facebook a unei alte publicatii destinate antreprenorilor, Arena Biz, prezinta de obicei evenimente si programe dedicate celor care fondeaza o afacere.

Veti gasi si recomandari de articole romanesti sau straine.




Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR)

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR)PTIR este cea mai mare asociatie a tinerilor intreprinzatori din Romania, iar pe pagina de Facebook a organizatiei puteti afla detalii despre programele acesteia, despre alte proiecte in domeniu si puteti gasi recomandari de articole.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale asociatiei este Erasmus pentru Tineri Intreprinzatori, un program dezvoltat de Uniunea Europeana care sprijina tinerii antreprenori sa lucreze intr-o companie mica sau mijlocie dintr-o alta tara UE.


Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post-PrivatizareVeti gasi detalii despre programele de antreprenoriat ale fundatiei, sfaturi utile si foarte multe recomandari de articole.

Cel mai cunoscut proiect de antreprenoriat organizat de FPP este School for Startups Romania, un program de antreprenoriat lansat anul acesta dupa model britanic.


Bucharest Hubb

Bucharest HubbBucharest Hubb este un club pentru demararea de proiecte in online, un loc de intalnire pentru antreprenorii in domeniul internetului care nu au resurse pentru inchirierea unui birou, dar si pentru cei care isi doresc sa comunice cu persoane care activeaza in acest domeniu.

Pe contul de Facebook al acestuia puteti citi despre diferite evenimente in domeniu, veti gasi filme, dar si citate care sa va inspire.

Sursa foto: Bucharest Hubb