Circulatia pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, se desfasoara cu restrictii, in zona Lunca Cornului, circulatia fiind blocata pe doua dintre cele patru benzi ale drumului, pentru executarea unor lucrari de reparatii la carosabil.
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Prahova, circulatia rutiera se desfasoara cu restrictii, joi, pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, unde au loc lucrari de intretinere a drumului, scrie Mediafax.

Astfel, in zona Lunca Cornului, spre Valea Prahovei, doua dintre cele patru benzi de circulatie ale drumului sunt blocate pentru lucrari de reabilitare a carosabilului. Traficul rutier in zona se desfasoara pe celelalte doua benzi ale drumului ramase libere.

Politia le recomanda soferilor sa respecte semnificatia indicatoarelor amplasate in zona.

Conform reprezentantilor Sectiei Drumuri Nationale Ploiesti, in zilele urmatoare, pana in apropierea datei de 1 mai, pe toata lungimea DN 1 in judetul Prahova se va lucra pentru astuparea gropilor, aplicarea de marcaje si repararea parapetelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri