Traficul se desfăşoară îngreunat sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, circulându-se în coloană la kilometrii 59 şi 184, din cauza a două accidente în care au fost implicate mai multe maşini.

''Valori de trafic ridicate pe A2 Bucureşti - Constanţa, în direcţia către Constanţa. Sunt formate 2 coloane de autovehicule la kilometrii 59, localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, şi 184, localitatea Peştera, judeţul Constanţa, unde s-au produs două tamponări'', informează Centrul Infotrafic.

Nu sunt restricţii de trafic, autovehiculele fiind scoase rapid pe banda de urgenţă, însă se circulă îngreunat, cu viteză redusă, anunţă sursa citată.

Trafic intens este şi pe A4 Ovidiu - Agigea, sensul de mers către litoral. Valori de trafic ridicate sunt şi pe DN 39 Constanţa - Vama Veche, în Agigea şi Eforie Nord, pe sensul de mers către litoral.

Tot sâmbătă dimineaţa, se circulă greu și pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri