Opel a livrat Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier 42 de unitati Astra Classic III Caravan diesel.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (I.S.C.T.R.) este organismul tehnic ce asigura la nivel national inspectia si controlul respectarii reglementarilor in domeniul transporturilor rutiere.

Ca urmare a licitatiei de reinoire a parcului de automobile, Radacini Group a livrat catre autoritatea rutiera un numar total de 65 de autovehicule, dintre care 45 de masini Opel.

Modelul predominant in flota I.S.C.T.R. este de acum Opel Astra Classic III. Masina, preferata in varianta de caroserie Caravan, va deveni o obisnuinta in peisajul rutier, modelele Opel fiind utilizate pentru controlul drumurilor din toata tara. Dotate cu echipamentele necesare activitatii I.S.C.T.R., automobilele Opel Astra utilizeaza propulsorul 1,7 litri diesel, ce asigura atat eficienta consumului, cat si rapiditatea deplasarii.

Datorita ampatamentului sau lung, modelul Opel Astra Classic III Caravan dispune de un portbagaj de mari dimensiuni, cu un volum de incarcare de 1.590 litri. Bancheta din spate rabatabila fractionat si rabatarea scaunului pasagerului din fata asigura un nivel optim de flexibilitate si posibilitatea de a transporta obiecte cu o lungime de pana la 2,7 m.

Pe parcursul anului 2012, I.S.C.T.R. a intocmit 14.910 procese verbale de constatare, prin care au fost sanctionate 15.446 contraventii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Planurile Opel pentru viitorul apropiat: versiuni electrice