Cum se coboara cu stil din masina? Ne arata actorii de la Hollywood, intr-un mix video care include imagini din cele mai celebre filme americane ale ultimilor 30 de ani, scrie Promotor.

Cineva a fost indeajuns de fascinat de modul in care coboara vedetele americane din masini, incat le-a dedicat un film intreg. Pornind de la masini de vis, trecand la incaltari de vis, apoi glezne de vis (cel putin cele feminine) si terminand apoi cu revelarea vedetelor insesi, aveti mai jos un clip inchinat frumusetii, in cazul de fata, a stilului perfect in care poti cobori dintr-o masina. Filmele din clip le puteti afla pe Promotor.

Tribute to Stepping out of car from Петрик on Vimeo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri