Ford deschide listele de comenzi pentru modelul sport Mustang, pentru prima data in Romania, unde pretul de pornire este de 35.000 de euro cu TVA, pentru versiunea coupe, motor 2,3 EcoBoost 314 CP, cutie manuala. Primele unitati vor fi ajunge in trimestrul al doilea al acestui an.

Echipat cu motoare 2.3-litri EcoBoost 314 CPsi 5.0-litri V8 418 CP, noul model Mustang in versiunile „Coupé” si „Convertible” (decapotabil) este disponibil in Romania pentru comenzi, in showroom-urile FordStore.

Noul Ford Mustang poate fi comandat si livrat numai de catre un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru inceput in Romania vor exista doua locatii FordStore: BDT (Business Development Team) si Tiriac Auto Bucuresti.

Disponibil cu transmisie manuala cu sase trepte sau automata, noul model Ford Mustang ofera in configuratia standard:jante aliajcu finisaj premium, aer conditionat „dual zone”, sistem audio cu 9 difuzoare, tapiterie piele, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch si control vocal, servodirectie asistata electronic. Optiunile suplimentare includ scaune incalzite si jante din aliaj cu finisaj premium. Cele zece optiuni culori exterioare includ „Race Red”, „Competition Orange” si „Triple Yellow” - vopsea speciala in trei straturi.

Noul model Ford Mustang este disponibil pentru comenzi in Europa exclusiv in noile showroom-uri FordStore. Este pentru prima data cand Mustang se vinde in toata lumea, iar noul model va fi disponibil pentru clienti in peste 100 de piete.

Primele 500 de unitati Ford Mustang au putut fi rezervate de catre clientii din Europa in timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9.300 de persoane s-au inregistrat online pentru sansa de a-si rezerva unul dintre modele in timpul meciului, astfel ca primele 500 de cereri s-au realizat in doar 30 de secunde de la demararea campaniei, doua dintre acestea apartinand unor clienti din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri