Tiriac Auto muta centrul Ford intr-un showroom care a apartinut lui Tariceanu

Tiriac Auto muta din iunie showroom-ul si service-ul Ford din Strada Parcului pe DN1, in apropierea centrului comercial din Baneasa, in fosta locatie Automotive Trading Services (ATS), detinuta de Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

Noul sediu din Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44 are o suprafata totala de 3.300 mp, include un showroom de 900 mp pentru expunerea de autoturisme si autovehicule comerciale, un spatiu de 2.400 mp dedicat serviciilor post-vanzare, precum si zone destinate birourilor administrative si desfasurarii operatiunilor generale.

"Decizia mutarii showroom-ului si service-ului este o consecinta fireasca a strategiei Tiriac Auto de a imbunatati permanent serviciile oferite si de a alinia reteaua la standardele Ford Romania, accesibilitatea fiind unul dintre beneficiile majore oferite de noua locatie. Mutarea este argumentata si de expansiunea demografica si economica a zonei Baneasa, evolutie ce consideram ca poate influenta si dezvoltarea Tiriac Auto’’, a declarat Daniel Antor, director general Tiriac Auto.

Tiriac Auto este unul dintre distribuitorii Ford cu traditie, avand o vechime de peste 23 ani pe piata, de-a lungul carora si-a asigurat un portofoliu impresionant de clienti - persoane fizice, companii nationale si multinationale. Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian, energie, servicii de paza si protectie, property management sau servicii media. Tiriac Auto reprezinta sase marci auto, Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi.

Citeste si:
Tiriac Auto are un nou CEO
Tiriac Auto are un nou CEO
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri