Continuăm periplul nostru prin proiectele rezidențiale din Capitală, pentru a vă aduce imagini și informații despre apartamentele noi care se construiesc și se livrează în această perioadă, pentru a vă ajuta să vă faceți o imagine în legătură cu ce vă oferă piața nouă.

Evident că fiecare proiect vine cu specificul lui, de aceea încercăm să ajungem, pentru dumneavoastră, în cât mai multe proiecte pentru a veni cu mai multe exemple de apartamente de același tip.

Dacă apartamentul de trei camere de 200.000 de euro prezentat anterior era în proiectul The Levels, al celor de la Redport Capital, venim de această dată și cu un exemplu de apartament de trei camere din ansamblul rezidențial Parcului20, din care v-am prezentat deja cum arată două apartamente cu două camere.

Unitatea de trei camere din proiectul dezvoltat de Cordia România vine cu o suprafață de 61 de metri pătrați. Aș spune foarte bine compartimentat, dând impresia că este mai mare de atât, iar de la intrare ai acces facil către toate încăperile apartamentului.

În partea dreaptă a ușii de la intrare se află una dintre cele două băi ale apartamentului. În față, se vede dormitorul matrimonial, destul de mare și luminos. Astfel, accesul de la dormitor la baia de la intrare se poate face rapid.

Lângă dormitor, în mijlocul apartamentului se află bucătăria deschisă, care se prelungește în livingul spațios. De altfel, compartimentarea oferă impresia aceasta de spațiu mai amplu decât este. Din living se poate ieși pe un balcon, de 7 mp, pe care pot fi acomodate două scaune și o masă. Așa cum au gândit cei de la studioul de amenajări cu care a colaborat Cordia.

În diagonală de dormitorul matrimonial, se află al doilea dormitor. În unitatea vizitată de noi, acesta a fost amenajat ca dormitor pentru copii. Poate acomoda lejer doi copii, fie prin paturi suprapuse, dar și prin paturi ceva mai mici, separate, doar că va lua din spațiul de joacă.

În forma prezentată de dezvoltator, se afla și un birou pe care copilul își poate face temele și este spațiu destul și pentru jucării. Lângă dormitorul copiilor se află și a doua baie, cu cabină de duș.

Prețul acestei unități, mobilată complet, este de 176.000 + TVA. Așadar, undeva la 193.000 euro în total. Cel mai probabil, fără mobilă, prețul ar scădea la sub 150.000 de euro + TVA.

Proiectul Parcului20, se află în zona Piața Presei, destul de aproape de Romexpo, mai exact lângă complexul Țiriac Auto. A intrat în a doua fază de dezvoltare, care se află deja într-o etapă destul de avansată a construcției.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri