Continuăm seria vizitelor noastre în ansamblurilor rezidențiale din Capitală, pentru a vă aduce imagini reale, nu de catalog sau de agenție, dar și detalii și impresii obiective despre ce poți găsi în apartamentele noi construite de dezvoltatorii imobiliari.

După duplexul de 300.000 de euro de la Marmura Residence, proiect dezvoltat de Prime Kapital, venim cu un alt exemplu pentru acest tip de apartament, în complexul Parcului20, construit de Cordia România.

Din Parcului20 v-am mai arătat două apartamente cu 2 camere și un apartament cu 3 camere, de peste 190.000 de euro.

Proiectul rezidențial Parcului20 se află în apropiere de zona Piața Presei. Se află destul de aproape de Romexpo, mai exact lângă complexul Țiriac Auto. Este o zonă destul de liniștită, dar care pare cam ascunsă de principalele artere de circulație din zonă. Accesul este, însă, destul de facil dacă deții mașină personală.

Ultimul apartament pe care am apucat să-l vedem în proiectul de la Cordia a fost un duplex, cu două băi, un dormitor matrimonial, un living generos, bucătărie deschisă și un studio de lucru ce poate fi folosit în mai multe feluri. Atât ca încăpere de studiu, un loc în care să citești relaxat o carte, în care să faci mișcare și să asculți muzică.

La acestea se adaugă un dressing foarte mare. Cu rafturi și dulapuri pentru cât mai multe haine și încălțăminte. Se află la etaj și se leagă direct de dormitorul matrimonial.

Livingul este luminos și spațios și se prelungește în bucătărie. Ambele au căi de acces către balconul destul de generos și el.

Dormitorul matrimonial este și el foarte mare. Cel puțin pe lângă aranjamentul gândit de studioul de design cu care a colaborat Cordia, Delta Studio, același care a gândit și duplexul din Marmura pentru Prime Kapital, ar mai fi avut loc încă un birou, un fotoliu sau orice altceva. Din dormitor se poate ieși pe un al doilea balcon al duplexului.

Evident, acesta a fost un apartament de tip showroom, așa că poate fi mobilat și amenajat după placul fiecărui cumpărător. Ca și în cazul celorlalte tipuri de unități, Cordia le vinde și mobilate, dar și nemobilate, în funcție de cum vrea fiecare client.

În cazul duplexului, studioul poate fi transformat în al doilea dormitor, pentru copii, dacă este vorba de o familie.

Variante de amenajare după placul și nevoile fiecăruia ar fi destule. Bani și idei să aveți.

Suprafața construită este de 101,5 mp, din care 75,35 mp utili. La acestea se adaugă și 11,55 metri de terasă.

De asemenea, ca toți ceilalți cumpărători din proiect, și viitorii proprietari ai duplexului vor avea la dispoziția lor și zona de consierge din complex, stații de încărcare a mașinilor electrice, sisteme smart home integrate și o grădină privată, dedicată locatarilor, cu o suprafață de 3.000 mp. Când am ajuns noi încă se lucra la amenajarea spațiilor verzi din interiorul proiectului.

Prețul pentru un asemenea apartament este de 199,975 euro + TVA, mobilat. Asta înseamnă undeva 238.000 de euro.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri