Rolls-Royce Vision 100

Rolls-Royce Vision 100

Rolls-Royce Vision 100 este o masina concept uimitoare intr-o multime de moduri, iar unul dintre acestea este designul din jurul rotilor. Intrucat conceptul este complet autonom, interiorul vine cu o canapea pentru doua persoane si un TV gigantic, scrie businessinsider.com.

Vision Mercedes-Maybach 6

Vision Mercedes-Maybach 6

Vision Mercedes-Maybach 6 este un concept de masina cu o capot lunga si inclinata asemenea unui iaht de lux clasic. Modelul este 100% electric, are 570 CP si accelereaza pana la 100 km/h in 4 secunde.

Renault Trezor

Renault Trezor

Renault a realizat un concept electric cu trasaturi ciudate. Masina nu are usi, accesul se face prin partea superioara care se ridica. Cu un motor electric de 350 CP, conceptul accelereaza in 4 secunde.

Toyota uBox

Toyota uBox

Toyota uBox Concept, o masina cu 5 locuri care beneficiaza de un motor electric, poate elimina rapid scaunele din spate pentru a crea mai mult spatiu in interior, element adecvat pentru un birou office mobil.

Volkswagen BUDD-e

Volkswagen BUDD-e

Volkswagen BUDD-e este o actualizare moderna a unui microbuz retro, cu un design care il face jumatate SUV si jumatate autobuz.

Lo Res

Lo Res

Lo Res concept United Nud, realizat de designer-ul olandez, arata precum o nava extraterestra. Dispunand de un corp din policarbonat in forma poligonala, vehiculul cu doua locuri are un design de capsula transparenta ce permite o vizionare 360 de grade. Modelul nu are usi.

Lexus UX

Lexus UX

Lexus a prezentat in septembrie la Paris Motor Show crossover-ul UX care din exterior arata ca o masina normala, dar in interior ecranele au fost inlocuite cu holograme. Lexus a inlocuit si oglinzile cu camere.

Toyota Setsuna

Toyota Setsuna

Toyota a prezentat in aprilie un concept car realizat in intregime din lemn. Automobilul este format din 86 de panouri realizate manual folosind o tehnica numita okuriari, ceea ce inseamna ca au fost puse impreuna, folosind imbinari in loc de cuie.

Pininfarina H2 Speed

Pininfarina H2 Speed

Casa de design italian Pininfarina a realizat un concept car care ruleaza pe hidrogen si poate atinge 100 km/h in doar 3,4 secunde.

Rinspeed Oasis

Rinspeed Oasis

Producator auto elvetian Rinspeed a prezentat conceptul Oasis, o mini gradina urbana pe roti.