Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, transmite într-un mesaj pe Facebook că vor începe lucrărilor platformei de lucru la Podul suspendat de la Brăila, proces care se va finaliza în două luni şi jumătate.

„Un început bun de săptămână pe infrastructură. Începe ridicarea platformei de lucru la Podul suspendat de la Brăila. Este un pas important pentru proiect - cu ajutorul acestei platforme sau ”catwalk”, în termeni tehnici, se vor trage cele două cabluri de oțel peste pod, care vor susține tablierul”, a scris Drulă pe Facebook.

Ridicarea totală a platformei de lucru se finalizează în 2 luni și jumătate, dar lansarea efectivă a cablurilor merge în paralel cu acest proces și începe la vară.

Cablurile cântăresc împreună nu mai puțin de 6.700 de tone, iar fiecare dintre ele are o lungime de 2 km.

Construcția drumurilor de legătură a început deja pentru primii 7 km și în perioada imediat următoare vom avea șantier deschis pentru toată lungimea acestora (23 km). Podul de la Brăila va avea o deschidere centrală de 1120 de m și o lungime totală de 2 km.

Sursa foto: Facebook/Cătălin Drulă

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri