Prima zăpadă serioasă din iarna acestui an a dat deja bătăi de cap șoferilor. În județul Hunedoara, unde s-a depus un strat consistent, au apărut primele incidente în trafic, o mașină răsturnându-se.

Șoferii au avut de înfruntat vremea severă în județul Hunedoara, unde ninsoarea a creat serioase probleme. O mașină s-a răsturnat, iar altele au rămas împotmolite în stratul de zăpadă.

Fotografiile au fost surprinse în Straja, județul Hunedoara.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de vânt şi ninsoare viscolită în zone din 13 judeţe, până sâmbătă dimineaţa, precum şi o informare de intensificări ale vântului în regiuni din vestul şi estul ţării.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 26 noiembrie, ora 12:00 - 27 noiembrie, ora 2:00, în Banat, iar în cursul nopţii şi pe litoral, va fi Cod galben de intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60 - 80 km/h. De asemenea, în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, rafalele vor depăşi 90 - 100 km/h şi temporar va ninge viscolit.

Judeţele vizate în totalitate de atenţionarea Cod galben sunt Timiş şi Caraş-Severin, iar parţial judeţele Mehedinţi, Gorj, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Prahova, Buzău, Dâmboviţa, Argeş şi Vâlcea

Prognoza de specialitate arată că, în intervalul 26 noiembrie, ora 10:00 - 27 noiembrie, ora 8:00, va fi în vigoare o informare de vânt în regiunile vestice şi estice ale ţării, unde local şi temporar vor fi rafale în general de 50 - 60 km/h. În zona de munte, mai ales la altitudini mari, viteza vântului va depăşi 70 - 80 km/h şi trecător va ninge.

Sursa foto: Daniel Proca/ Severe Weather Alert - România/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri