Directorul general al Chrysler Group, Tom LaSorda, a spus ca necocierile privitoare la vanzarea producatorului auto continua si raman deschise optiunile de negociere cu compania mama Daimler din Germania, potrivit NewsIn. "Tot ce am de spus e ca discutiile continua", a spus LaSorda, cu ocazia unei conferintede presa de la sediul companiei. "Avem deschise toate optiunile", a adaugat La Sorda.

Reprezentantii Daimler Chrysler AG s-au intalnit cu mai multi cumparatori potentiali ai companiei Chrysler dupa initierea in februarie a ofertei de vanzare a producatorului auto din Statele Unite.

LaSorda a spus ca vanzarea a reprezentat o nesiguranta majora pentru angajatii si dealerii producatorului american de automobile. "Acestia vor doar sa stie cand va fi data inchiderii", a spus LaSorda, care a adaugat ca nu poate spune multe despre acest lucru.

Seful Chrysler a mai anuntat ca producatorul de automobile planuieste sa contruiasca o fabrica de motoare in valoare de 730 milioane dolari la Trenton si o alta fabrica la Marysville, in Michigan.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
10 SUV-uri plug-in hybrid cu prețuri sub 50.000 euro
Setari Cookie-uri