Porsche Finance Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finanțare, asigurare, întreținere și mobilitate auto din România, anunță schimbări importante în structura de conducere.

Astfel, David Gedlicka a preluat, alături de mandatul de CEO, și rolul de CFO, în timp ce Helian Redai, Director of Sales & Marketing Division în ultimii 15 ani în companie, a fost numit Chief Sales Officer (CSO). Noua echipă are ca obiectiv consolidarea poziției de leadership a companiei pe toate segmentele pe care activează.

„Ne pregătim pentru un nou început, în care agilitatea va juca rol cheie în accesarea beneficiilor generate de schimbările din industrie. Suntem convinși că noul format va permite atingerea obiectivelor și continuarea strategiei de digitalizare a serviciilor, pentru o mai bună experiență a utilizatorilor”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

Andrei Constantinescu, cel care a ocupat poziția de CFO, în ultimii 7 ani, a fost cooptat în cadrul Volkswagen Group Retail France S.A.S.

„Mă onorează încrederea grupului din care facem parte în calitatea muncii prestate și pregătirea echipei din România, prin numirea în cadrul echipei Volkswagen Group Retail din Franța. Am implementat cu succes în România mai multe proiecte și am evoluat, grație unei echipe de profesioniști de cel mai înalt nivel”, a declarat Andrei Constantinescu, fost Managing Partner și CFO Porsche Finance Group România.

David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group România a preluat de la începutul acestui an atribuțiile din companie ale lui Andrei Constantinescu, din departamentul financiar. David Gedlicka a mai ocupat în trecut, timp de doi ani, poziția de CFO a filialei Porsche Finance Group din Ungaria.

Acesta va fi secondat la conducere de Helian Redai, lider cu experiență de 18 ani în companie, în departamentul de vânzări. Helian Redai a fost numit Chief Sales Officer (CSO) Porsche Finance Group România. În ultimii 15 ani, acesta a fost Director of Sales & Marketing Division. Compania mizează azi pe expertiza celor doi în dezvoltarea de programe axate pe experiența clientului, pentru îmbunătățirea operațiunilor și competitivității.

„Sunt recunoscător pentru încrederea oferită și bucuros să pot continua și dezvolta din noua poziție proiectele locale, în acord cu strategia grupului. Porsche Finance Group România este unul dintre pionierii segmentului local al finanțărilor auto, cu o prezență in piață de peste 20 ani. Îmi doresc, din noua poziție, să pot contribui decisiv, alături de echipă, la implementarea strategiei globale a grupului pe segmentul mobilității auto. Redefinim mobilitatea și accesul clienților la aceasta. Urmărim asigurarea unei implementări și a unei tranziții cât mai eficiente către noile tendințe din domeniul mobilității auto”, a declarat Helian Redai, CSO al Porsche Finance Group România.

Echipa de management este completată de Radu Manea, devenit Director of Sales & Marketing și de Mădălina Tofan, actual Director of Fleet Management.

Sursa foto: Shutterstock/: lumen-digital

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri