Una dintre cele mai citite reviste auto din Marea Britanie – WhatCar? a lansat un amplu sondaj online, la care au răspuns nu mai puțin 16.000 de șoferi. Întrebarea a fost dacă mașinile lor s-au defectat în ultimele 12 luni și, dacă da, cât de grav și cât de mult au costat reparațiile. Marca națională Dacia s-a situat pe poziția a doua a clasementului, în spatele constructorului japonez premium – Lexus.

Astfel, conform sondajului, Dacia are un rating de încredere de 97,2%. Birtanicii apreciază faptul că marca româneasă folosește puțină tehnologie, în raport cu competitorii. Sandero nu s-a defectat deloc intr-un an de zile, iar Duster are un rating de 97,2%.

Topul este alcătuit aproape în exclusivitate de mărci japonezi și niciuna germană, un etalon pentru mulți români.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri