Directorul general Subaru Motors Trading Stavros Kanonopoulos a spus ca vanzarile Subaru se vor apropia de 500 de unitati in acest an, in crestere cu aproape 40% fata de anul trecut, pe fondul extinderii retelei de dealeri si a lansarii de noi modele.

Reteaua Subaru cuprinde in prezent opt dealeri: doi in Bucuresti si cate unul in orasele Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea si Iasi. Pana la sfarsitul acestui an reteaua de dealeri se va extinde in Timisoara, Arad si Oradea.

Directorul importatorului a spus ca reteaua de dealeri se va extinde si in 2008, dar nu va avea mai mult de 14 reprezentante in tara. Subaru va inaugura marti in zona Theodor Pallady din capitala un showroom si un service in care investitia a fost de aproximativ 400.000 de euro.

Citeste si:

Subaru va mai lansa, in toamna, noua generatie a masinii sport Impreza si automobilul de clasa mini, Justy. Subaru Motors Trading a devenit importatorul marcii nipone in 2005 si a inceput activitatea comerciala la inceputul anului trecut.

In 2006, pe piata romaneasca s-au vandut 362 de masini Subaru in tara, cu 20% peste cifra din anul anterior. Gama Subaru cuprinde in prezent modelele Tribeca, Impreza, Legacy, Outback, Forester.