La finele acestui an, rețeaua națională de dealeri Volvo numără 10 locații, importatorul autorizat EIT - Forum Auto deschizând anul acesta trei noi dealership-uri Volvo Cars în Timișoara, Oradea și Târgu Mureș. Astfel, în doar trei ani, Volvo Cars România și-a dublat numărul de locații în care poate fi explorată gama inovatoare de vehicule Volvo și în care clienții se pot bucura de servicii personalizate de calitate.

Importatorul Volvo Cars în România, EIT - Forum Auto, continuă să-și consolideze poziția pe piața auto locală și a prezentat cele mai importante momente din 2023, an marcat de deschiderea celor trei locații noi ale mărcii, alături de partenerii din regiune. Mai exact, partenerii alături de care au fost deschise cele trei noi reprezentanțe Volvo Cars sunt: AutoCardo Timișoara, AutoGrand Oradea și Aliat Târgu Mureș. Aceștia au fost aleși pentru a asigura o acoperire extinsă și accesibilă pentru clienți.

“Odată cu deschiderea celor trei noi dealeri, reconfirmăm angajamentul nostru de a aduce excelența scandinavă mai aproape de inimile și drumurile românilor. În ultimii trei ani, Volvo a dublat cu succes numărul dealerilor în România, reflectând dorința noastră de a oferi accesibilitate și servicii premium în toată România.” a declarat Bogdan Huidan, Director General al Importatorului Volvo Cars în România.

Sursă foto: Facebook.com / Volvo Cars România

Aceste noi locații reprezintă spații moderne, în care clienții pot explora gama inovatoare de vehicule a Volvo și pot beneficia de servicii personalizate. În prezent, în România, Volvo este prezent cu șase modele hibride cu tehnologie plug-in (PHEV), opt modele cu tehnologie mild-hibrid și patru electrice pe baterii (C40 Recharge, XC40 Recharge, EX90 și EX30).

Această expansiune vine în contextul unei creșteri accelerate a cererii pentru vehiculele Volvo în România. Prin deschiderea celor trei noi dealeri, EIT – Forum Auto a reușit dublarea numărului total de dealeri în ultimii trei ani. Dealerii autorizați Volvo Cars în România sunt: Primus Auto București, Excellence Cars București, Premium Nordic Cars Iași, Autoworld Cluj-Napoca, Todoruț Internațional Timișoara, AutoCardo Timișoara, Simode Craiova, Cybernet Autocenter Bacău, AutoGrand Oradea și Aliat Târgu Mureș, rețeaua fiind completată de reparatorul autorizat Tess Brașov.

Harta completă a rețelei Volvo Cars România este disponibilă aici: https://www.volvocars.com/ro/dealers/dealeri.

De aproape un secol, Volvo Cars inovează domeniul auto la nivel de sisteme de siguranță, fiind una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci de mașini din lume, cu vânzări de peste 600.000 de mașini în aproximativ 100 de țări, doar în anul 2020. Volvo Cars își propune să ofere clienților libertatea de mișcare într-un mod personal, sustenabil și sigur, asumându-și ca la mijlocul acestui deceniu, jumătate din vânzările sale globale să fie mașini complet electrice.

În România, Volvo Cars este reprezentat de Grupul Euro Inter Trade, înființat în 1990, iar autoturismele sunt distribuite prin sucursala Forum Auto, care are peste 20 de ani de experiență pe piața locală. Modelele Volvo termice, cât și cele plug-in hybrid și electrice sunt tot mai populare în România, ceea ce arată că expansiunea rețelei Volvo Cars va continua.

Articol susținut de Volvo Cars România

Sursa foto: EIT - Forum Auto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri