Trei companii au depus oferte pentru realizarea documentaţiei tehnice necesară scoaterii la licitaţie a lucrărilor de modernizare a Transfăgărăşanului DN 7C, a anunţat luni directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

Cei trei ofertanţi care concurează pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru sectorul cuprins între km 104 şi km 130+800 sunt Rutier Conex XXI, Specialist Consulting şi Total Business Land, conform Agerpres.ro.

"Contractul prevede adoptarea unor soluţii tehnice corespunzătoare pentru ca circulaţia să fie deschisă majoritatea anului pe secţiunea dintre Piscul Negru şi Cabana Bâlea Cascadă", a precizat Pistol, pe pagina sa de Facebook.

Valoarea estimată a contractului, finanţat prin Programul Transport, este de 10,14 milioane de lei (fără TVA).

Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii.

"În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele şi va desemna câştigătorul", a adăugat şeful CNAIR.

Sursa foto: ShutterCo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri