Pasajul Doamna Ghica se redeschide pe data de 7 septembrie. Este unul dintre cele mai așteptate proiecte rutiere de bucurești, lucrările fiind amânate în repetate rânduri. Anunțul a fost făcut de Trustul de Clădiri Metropolitane (TCMB).

„E oficial! Joi, 7 septembrie, deschidem circulația pe Pasajul Doamna Ghica. Unul dintre proiectele mult așteptate de bucureșteni și pentru bucureșteni este pregătit de inaugurare și va fi gata de tranzit. Pasajul Doamna Ghica este una dintre cele mai mari construcții de infrastructură pe care Primăria Generală o finalizează în regie proprie, cu Trustul de Clădiri Metropolitane”, anunță TCMB care face parte din Holdingul de societăți comerciale înființate de Consiliul General al Muncipiului București, la propunerea Primarului General.

Lucrările la pasajul Doamna Ghica au mai fost întârziate și de un blocaj financiar, în 2021. Nicușor Dan, primarul general al Capitalei estima, însă, în iunie 2023 că Pasajul Doamna Ghica va fi deschis înainte de începerea anului școlar 2023-2024.

"La podul de pe Doamna Ghica am promis că înainte de începerea şcolilor o să dăm drumul. Şcoala începe luni, 11 septembrie, şi în săptămâna dinainte o să dăm drumul la circulaţie. O să mai rămână nişte lucrări sub pod, la amenajarea parcărilor şi mici detalii, dar se va circula pe pod în momentul în care începe şcoala", a spunea Nicușor Dan.

Sursa galerie foto: Facebook / Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri