Grand Hotel Gardone din Italia, achiziționat de curând de către frații Pavăl, proprietarii Pavăl Holding și al retailerului Dedeman, și de Apex Alliance, grupul lituanian care deține și hotelul The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, și-a deschis ușile pentru noul sezon și-și așteaptă oaspeții în peisajul captivant oferit de Lacul Garda.

Recent, echipa de management a hotelului chiar a anunțat că își mărește echipa de căutând ospătari, recepționiști, bucătari, ajutoare de bucătari și cameriste.

Hotel Gardone - frații Pavăl

(Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook)

Emblematicul Grand Hotel Gardone a fost inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda din Italia, a intrat, oficial, la finele lunii mai în administrarea noilor proprietari, iar începând cu această lună, hotelul a și intrat oficial în noul sezon estival din Italia.

Hotelul urmează să fie îmbunătățit, dar abia începând cu 2024, când va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro și va plasa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele.

Hotel Gardone - frații Pavăl

(Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook)

Potrivit anunțului emis cu ocazia finalizării achiziției, Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial, compania având 15 hoteluri în rețea la nivel european, dintre care cinci în România.

Construit în stil clasic, Grand Hotel este renumit pentru arhitectura și grădinile sale, accesul privat către malul lacului și cele cele 167 de camere cu priveliște spre lacul Garda.

Hotel Gardone - frații Pavăl

(Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook)

Potrivit noilor proprietari, printre invitații de seamă din trecut se numără Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D'Annunzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.

Referitor la planurile de dezvoltare pentru piața italiană, Apex Alliance și compania lituaniană Hanner construiesc un nou hotel cu 324 de camere în Veneția, care urmează să fie deschis în vara anului 2024 sub franciza Hampton by Hilton.

Hotel Gardone - frații Pavăl

(Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook)

Achiziția Grand Hotel Gardone de către grup reprezintă un moment semnificativ pentru operatorul internațional Apex Alliance Hotel Management, care gestionează acum 15 hoteluri la nivel european, afiliate la branduri internaționale renumite precum Hilton, Marriott și Radisson.

În zilele lui de glorie, Grand Hotel Gardone primea între 45.000 și 50.000 de oaspeți anual.

Hotel Gardone - fratii Pavăl

(Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook)

Potrivit pachetelor disponibile la Booking.com la momentul publicării acestui articol, cea mai ieftină cameră, cu un pat dublu, disponibil pentru săptămâna 7 - 14 august, începea undeva la 8.500 de lei și urca la 18.345 de lei, pentru două persoane.

Cu siguranță, cei care călătoresc știu că prețurile pot varia, iar pachete mai bune ar putea fi găsite la agențiile de turism, Booking.com nefiind neapărat locul unde poți găsi cele mai ieftine oferte.

Hotel Gardone

(Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook)

Pachetul cel mai ieftin includea un balcon, priveliște către lacul Garda, air condiționat, baie, minibar, uscător de păr, seif, telefon, televiziune prin satelit, WiFi gratuit și alte mici facilități. Micul dejun era singura masă inclusă.

Hotel Gardone - frații Pavăl

(Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook)

Pachetul cel mai scump, de peste 18.300 de lei, includea un apartament privat, de 30 de mp, cu balcon și priveliște către lac, mic dejun inclus și toate celelalte amintite mai sus.

Sursa foto: Grand Hotel Gardone / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri