Traficul rutier va fi restricţionat, în perioada 18 septembrie - 14 noiembrie, pe DN 7, Valea Oltului, pentru executarea unor lucrări, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), conform Agerpres.

În perioada menţionată se vor institui restricţii de circulaţie pe DN 7, km 246+500 - km 251+025, în vederea executării unor lucrări de "stabilizare versanţi pe sectorul cuprins între km 246+722 şi km 247+015".

Potrivit sursei citate, traficul se va închide pe sectoare de drum de maximum 250 metri, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcţie de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire.

De asemenea se vor efectua lucrări de amenajare a trotuarelor şi accese la proprietăţi în localitatea Boiţa, atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă a drumului. Astfel, traficul se va desfăşura în ambele sensuri de circulaţie pe un sector de drum îngustat având lăţimea minimă de 5,5 de metri.

Conform CNAIR, se vor executa şi lucrări de refacere cale la podul situat la km 250+954. "Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ pe câte un sens de circulaţie", se precizează în comunicat.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri