Blue, brandul ce face parte din rețeaua de mobilitate Autonom, intră pe piața de ride hailing din București începând din data de 21 noiembrie. În urma unei investiții de peste 5 milioane de Euro, Blue va pune inițial la dispoziție o flotă de 100 autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y, se arată într-un comunicat.

Noul serviciu se concentrează, pentru început, pe deplasări în zona metropolitană București. Astfel, clienții Blue vor putea găsi o mașina electrică Tesla disponibilă într-un timp scurt pentru deplasări în oraș sau către aeroport. Blue poate fi o soluție utilă și pentru companii, care au acum la dispoziție o platformă business pentru călătorii de afaceri cu 0 emisii și cu birocrație minima, printr-o singură factură centralizată.

“Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue va face accesibile călătoriile cu mașini electrice de înaltă calitate, atât pentru persoane individuale, cât și pentru companii. Pentru anul viitor ne propunem să ajungem la 200 de autovehicule Tesla care să reducă emisiile de CO2 din București cu cel puțin 834 de tone”, a declarat Andrei Stancu, CEO Blue Technology.

Serviciul va fi disponibil pentru publicul din București începând din 21 noiembrie, iar aplicația mobilă poate fi descărcată din App Store, ori Google Play.

“Suntem bucuroși să anunțăm lansarea acestui nou serviciu, el fiind rezultatul direct al cererilor repetate venite de la clienți, dar și a inițiativei antreprenoriale a colegilor noștri. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții de transport modern și sustenabil, centrată pe standardele de calitate solicitate în piață pentru un serviciu premium, pentru a oferi o alternativă mai puțin poluantă și mai eficientă în ceea ce privește mobilitatea urbană.” a declarat Dan Ștefan, co-fondator Autonom Group.

Sursa foto: Blue / Autonom

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri