Token Financial Technologies lansează în România terminalul de plăți neasistate Beko-RO1000, prima casă de marcat integrată destinată benzinăriilor. Dispozitivul încorporează tehnologia Android 9 și permite plăți contactless neasistate, direct la pompă, integrarea cu carduri de flotă, precum și cu 32 de protocoale diferite de pompare.

Noul terminal de plăți outdoor (OPT) este un dispozitiv inovator all-in-one, conceput pentru a facilita plățile în regim self-service nesupravegheate sau automate. Are un design intuitiv și prietenos pentru utilizator, acceptă diverse metode de plată (card bancar, cip, contactless, prin Google Pay și Apple Pay) și emite bonul fiscal și chitanța de card aferente tranzacției.

Cu utilizare extinsă în benzinării, dar și în parcări, spălătorii auto și alte medii retail, ospitalitate și transport, Beko-RO1000 are un preț competitiv și oferă comercianților un avantaj semnificativ în acceptarea plăților 24/7, contribuind, simultan, la reducerea erorilor umane.

Dispozitivul, dezvoltat cu tehnologia inovatoare Beko, se integrează ușor cu 32 de protocoale pentru pompe în benzinării, beneficiază de aviz tehnic (ICI) și este rezistent la condiții extreme. Asistența promptă, monitorizarea de la distanță și respectarea standardelor de securitate și funcționalitate completează beneficiile oferite de Beko-RO1000. Noul aparat a fost testat cu succes la 12.000 de benzinării din Turcia pe parcursul unui singur an.

Beko-RO1000 face parte din portofoliul OderoPOS de terminale pentru plăți cu cardul, care, alături de OderoPAY, platformă de plăți online, este una dintre cele mai noi soluții de tehnologie financiară operaționalizate de TOKEN în România, sub brandul Odero. Compania este prezentă în piața locală de la începutul anului, unde a investit, până în prezent, aproximativ 7 milioane de euro. România este prima subsidiară TOKEN din afara Turciei.

„La nivel global, apetența consumatorilor pentru opțiunile self-service este evidentă, comportamentul de consum al acestora fiind influențat radical, în ultimii ani, de obiceiurile adoptate în pandemie, dar și de conveniență. Noul terminal de plăți outdoor (OPT) este un dispozitiv inovator all-in-one, conceput pentru a facilita plățile în regim self-service nesupravegheate sau automate. Are un design intuitiv și prietenos pentru utilizator, acceptă diverse metode de plată (card bancar, cip, contactless, prin Google Pay și Apple Pay) și emite bonul fiscal și chitanța de card aferente tranzacției.

Sursa foto: TOKEN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri