Societatea de Transport București(STB) schimbă operatorul de date mobile pentru vehicule. Drept urmare, în acest proces ar putea apărea disfuncționalități la plata cu cardul bancar direct la validatoare pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun, dar și urmărirea vehiculelor pe aplicație InfoTB.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) informează că, în perioada 10.01-17.01.2024, vor putea apărea disfuncționalități în plata cu cardul bancar direct la validatoare pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun, precum și în urmărirea vehiculelor pe aplicația InfoTB (implicit, în planificarea călătoriilor utilizând aplicația).

Acestea pot apărea întrucât Societatea de Transport București – STB SA, care gestionează Sistemul Automat de Taxare și aplicația InfoTB, schimbă operatorul de date mobile pentru vehicule, iar procesul presupune înlocuirea cartelelor SIM pentru un număr de aproximativ 1.850 de vehicule ale tuturor operatorilor de transport din regiune aflate în circulație.

În această perioadă, TPBI le recomandă utilizatorilor mijloacelor de transport în comun metode alternative de plată a călătoriilor, precum cele prin cardurile ACTIV (nominal sau nenominal), Multiplu sau plata prin SMS, la numărul de telefon 7458. De asemenea, călătorii își vor putea achiziționa titluri de călătorie și prin aplicația mobilă 24Pay. Mai multe detalii în acest sens puteți găsi pe pagina de Internet a operatorului de transport: www.stbsa.ro.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri