Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier. Însă se vor forma blocaje din cauza protestelor care au loc în țară.

UPDATE 16.30: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că, în contextul protestelor transportatorilor şi fermierilor, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers pe DN 15, între localităţile Câmpia Turzii şi Luna din judeţul Cluj, precum şi pe DN 2, în Vama Siret din judeţul Suceava.

IGPR le recomandă şoferilor să evite aceste zone.

Și astăzi vor continua protestele transportatorilor și fermierilor și se va circula cu viteză redusă în multe zone ale țării, în special pe centurile marilor orașe, îndeosebi pe centura Capitalei, unde traficul a fost îngreunat în ultimele zile, de când au început manifestațiile.

Mai multe autocamioane se află staționate în localitatea Afumați, pe DN 2, banda 1 a sensului de mers către București, cu intenția de a se deplasa pe timpul zilei către Capitală.

Poliția sfătuiește șoferii să acorde multă atenție tuturor manevrelor efectuate și să evite zonele cu proteste, pentru că se va circula cu viteză foarte redusă, pe alocuri putând apărea chiar blocaje în trafic.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri