Escalele scurte sunt, adesea, un calvar pentru pasageri, mai ales dacă aceștia trebuie să ajungă de la un zbor la altul într-un aeroport mare cu terminale aflate la zeci de minute de mers pe jos distanță. Compania aeriană americană Delta are, însă, soluția și o va pune în aplicare, săptămâna aceasta, pe aeroportul LAX din Los Angeles. Este vorba de un Porsche 911 GT3 RS cu care îi va transporta pe călătorii ultra-grăbiți, scrie The Drive.

Delta Airlines are un parteneriat de lungă durată cu germanii de la Porsche, iar ultima găselniță include unul dintre cele mai rapide și puternice modele care se produc la Stuttgart. Dacă anul trecut compania i-a transportat între avioane pe unii pasageri privilegiați la bordul unui Porsche 918, acum este rândul lui 911 GT3 RS să care... câte un pasager pe rând. Evident, pentru restul zilelor anului, clienții VIP au la dispoziție o flotă de Porsche Cayenne și Panamera.

Bolidul roșu va fi folosit pe pistele de la LAX până pe 26 februarie (918 a rulat pe aeroportul Hartsfield din Atlanta, la o aruncătură de băț de cartierele generale ale Porsche America de Nord și Delta), dar nu ar trebui să-l vedem folosindu-și toți cei 518 cai putere. Mașina poate prinde 100 km/h cu start de pe loc în doar 2,7 secunde și are la dispoziție 465 Nm dintr-un boxer cu șase cilindri, dar vitezele pe pistele aeroporturilor și pe drumurile de acces sunt atent reglementate și nu e loc de viteziști.

Porsche Cayenne se ocupă de clienții VIP ai Delta și în restul anului, nu doar până pe 26 februarie

Nu este clar, însă, cine va putea să opteze pentru opțiunea de a se plimba cu GT3-ul RS. Delta a menționat într-un comunicat că ar fi vorba doar de „anumiți clienți” ai companiei, fără a specifica dacă trebuie să te cheme Brad Pitt sau dacă doar trebuie să ai câteva milioane de urmăritori pe TikTok. Cert este că nu oricine care are pachetul Delta 360 va putea opta pentru o astfel de conexiune.

Sursa foto: Porsche

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri