Linia 41 va fi suspendată, sâmbătă, 30.03.2024, pentru a permite efectuarea lucrărilor necesare demontării pieselor pe Pasajul Grant, astfel încât circulația tramvaielor să poată fi făcută pe ambele sensuri. Pentru preluarea călătorilor, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea unei linii navetă de autobuz, se arată într-un comunicat.

Linia 641 va funcționa, sâmbătă, între terminalele „Piața Presei” și „Ghencea” pe traseul: „Piața Presei”, Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângași, Șos. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea, „Ghencea”, cu întoarcere pe Bd. Ghencea, Str. Brașov, Str. Lujerului, Pasaj Lujerului, Șos. Virtuții, Calea Crângași, Calea Giulești, Șos. Orhideelor, Bd. Dinicu Golescu, Piața Gării de Nord, Calea Griviței, Șos. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Bd. Mărăști, Bd. Expoziției, „Piața Presei”.

Pe tronsonul cuprins între Piața Montreal și Bd. Ion Mihalache, autobuzele liniei navetă 641 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor și vor efectua stații la peron. Astfel, pe sensul spre „Ghencea”, vehiculele vor opri în stațiile de tramvai „Agronomie” și „Cașin”, iar pe sensul spre „Piața Presei” – în stațiile „Cașin”, „Agronomie” și „Bd. Ion Mihalache”.

Începând de duminică, 31 martie 2024, va fi reluată circulația normală a tramvaielor liniei 41, se arată în sursa citată.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri