Linia de tramvai 40 va funcționa pe un traseu modificat în ziua de sâmbătă, 10.02.2024, de la începutul programului și până în jurul orei 13.00, ca urmare a executării unor lucrări de întreținere a căii de rulare pe Calea Călărași și Bulevardul Basarabia, între Strada Traian și Bulevardul Chișinău.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis ca, în acest interval de timp, călătorii să fie preluați de linia navetă de autobuz 640.

Astfel, tramvaiele liniei 40 vor circula (de la prima cursă și până în jurul orei 13.00) între stația „Chimopar” și terminalul „Piața Sf. Vineri” pe traseul: stația „Chimopar”, Bd. Theodor Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Bd. Chișinău, Șos. Pantelimon, Șos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Calea Călărașilor, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sfânta Vineri, terminal „Piața Sf. Vineri” și retur.

Pentru transportul călătorilor din zonele în care nu vor circula tramvaiele, TPBI înființează linia navetă de autobuz 640, care va funcționa între terminalele „Bd. Basarabia” și „Piața Sf. Vineri” astfel: terminal „Bd. Basarabia”, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, Bd. Basarabia, Cal. Călăraşi, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piaţa Sf. Vineri”, cu întoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Calea Călăraşi, Bd. Basarabia, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, terminal „Bd. Basarabia”.

Sursa foto: Nicușor Dan/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri