Primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, a anunţat joi că a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitare a altor 3 loturi de linii de tramvai din cele 11 pentru care a primit oferte, conform Agerpres.

"Am atribuit contractele pentru lucrările de reabilitare a altor 3 loturi de linii de tramvai din cele 11 pentru care am primit oferte. Astfel, va fi modernizată calea de rulare a tramvaielor pentru următoarele linii: Linia 3 - pe arterele Bulevardul Expoziţiei, Strada Aviator Popişteanu, Strada Puţul lui Crăciun, Strada Dornei şi Strada Clăbucet; Linia 16 - pe arterele Str. Paleologu, Str. Armand Călinescu, Str. Vasile Lascăr, Str. Lizeanu şi Intrarea Vagonului; Linia de tramvai de pe Bulevardul Timişoara, între Str. Valea Cascadelor şi terminal CET Vest, această linie nu este utilizată în prezent, iar după reabilitare va fi refuncţionalizată", a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

El a menţionat că aceste contracte fac parte din proiectul de modernizare a liniilor de tramvai din Capitală pe o lungime totală de 50 de kilometri. "Pentru celelalte 4 loturi pentru care nu s-au depus oferte, suntem în procedură de reluare a licitaţiei", a mai spus Nicuşor Dan.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri