BMC Truck&Bus SA, importatorul camioanelor, vechiculelor comerciale si autobuzelor BMC in Romania, intentioneaza sa ia un credit de 10,3 milioane euro de la Garanti Bank International, sucursala din Romania, conform datelor din Monitorul Oficial.

Creditul va avea o linie cash si una noncash. Pentru linia noncash de 5,3 milioane euro perioada de creditare se va intinde pana la 1 iunie 2009, in timp ce pentru linia cash, de cinci milioane euro, perioada limita se va incheia la 1 noiembrie 2008.

In limita de 9,5 milioane euro, creditul va fi garantat cu gaj asupra conturilor deschise de solicitant la banca, contracte de fidejusiune si gaj pe stocul de marfa evaluat la un milion de euro asigurat pe perioada creditarii. Pentru limita de 800.000 euro, creditul va fi garantat cu gaj asupra conturilor deschise de solicitant la banca si gaj pe depozit colateral in conturile societatii.

Compania turca BMC a fost infiintata in 1964 si produce camioane, vehicule comerciale usoare, autobuze si motoare Diesel, intr-o fabrica situata la 11 km de Izmir, al treilea mare oras al Turciei.

Sediul importatorului, BMC Truck&Bus, se afla in comuna Ciorogarla din judetul Ilfov. in 2006, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 45,44 milioane lei si un profit net de 5,37 milioane lei. in primele sapte luni ale anului curent, BMC a vandut 148 de vehicule pe piata romaneasca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Românii se feresc de daune: verifică peste 2.000 de mașini pe săptămână
Setari Cookie-uri