Grupul Daimler analizeaza posibilitatea localizarii unei fabrici in Ungaria, in ciuda informatiilor aparute pana acum in presa, care indicau Romania ca fiind cea mai probabila locatie pentru producatorul german, pe langa Polonia si Serbia, informeaza portfolio.hu, citat de NewsIn.
Discutiile la nivelul conducerii Daimler, privind locatia viitoarei fabrici, vor avea loc martea viitoare. Viitoarea fabrica va produce noile generatii ale claselor A si B Mercedes. Planurile pentru noua unitate de productie prevad o capacitate minima de 100.000 de unitati pe an.

Conform revistei germane Auto Motor Und Sport and Automobilwoche, Serbia este de asemenea un potential stat candidat pentru localizarea unitatii de productie Daimler, in timp ce Romania este considerata ca fiind tara cu cele mai putine sanse. Totusi, purtatorul de cuvant al Daimler nu a comentat stirile pe acest subiect aparute saptamana trecuta in presa internationala.

In luna ianuarie, reprezentantii Daimler au anuntat intentia de a construi o unitate de productie de automobile in estul Europei, iar printre tarile candidate au fost mentionate Romania si Polonia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri