Mercedes-Benz Romania preia pentru autovehiculele Chrysler, Jeep si Dodge, livrate pana la 31 martie 2009, diferenta dintre valoarea taxei de poluare aflata in vigoare si cea anterioara Ordonantei de Urgenta 218/ 11.12.2008.
“Noile masuri vin in completarea celor anuntate la sfarsitul lui 2008, prin intermediul carora Mercedes-Benz Romania anunta noi facilitati destinate clientilor sai care optau pentru autoturisme sau vehicule comerciale usoare Mercedes-Benz”, au precizat reprezentantii companiei.

Pentru a beneficia de reducere clientii trebuie sa achizitioneze masini prin reteaua de centre autorizate Chrysler, Jeep si Dodge.

“Prin intermediul acestor facilitati, Mercedes-Benz Romania intentioneaza sa intampine efectele produse de Ordonanta de Urgenta nr. 218/11.12.2008, si sa se adapteze, in mod firesc, in contextul economic actual, la cerintele concrete ale clientilor sai”, au spus reprezentantii companiei.

Anul trecut, au fost comercializate in Romania 133 de unitati Chrysler, 376 unitati Jeep si 302 unitati Dodge.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri