AAA New Kopel vinde masini rulate cu avans 0%

AAA New Kopel, divizia de masini rulate a Sixt New Kopel, a semnat un parteneriat cu Cetelem pentru finantarea vanzarii masinilor second hand clientilor persoane fizice cu 0% avans.
“In ciuda situatiei economice actuale, nevoia achizitionarii de masini second hand exista, ramanand chiar la acelasi nivel cu perioada similara a anului trecut. Cu noul produs cu avans 0%, clientii nostri au acum posibilitatea de a intra in posesia masinii dorite, platind-o in rate lunare fara a fi stresati de avansul initial pe care, de obicei, nu il poseda si fara a fi expusi schimbarilor de schimb valutar,” a declarat Dudy Perry, general manager AAA New Kopel.

Cetelem propune un credit in lei cu dobanda si rata fixa. Produsul oferit in cadrul acestui parteneriat este: avans 0%, o dobanda de 15% si o perioada maxima de rambursare de 10 ani, vechimea masinii nefiind inclusa. In afara de avansul de 0%, ratele lunare se platesc in lei, clientul fiind protejat de fluctuatiile de curs valutar.

“Cetelem ofera clientilor o solutie de finantare responsabila, ce ii protejeaza de riscurile aferente evolutiei cursului valutar si variatiei de dobanda, asigurandu-le totodata si o mai mare predictibilitate asupra veniturilor si cheltuielilor personale. Cei interesati de achizitia unui autoturism, pot beneficia de avantajul unui credit in lei, cu dobanda si rata fixa pe toata perioada de creditare”, a declarat Daniel Boaje, director general Cetelem Romania.

AAA New Kopel ofera garantie valabila pe o perioada de 1 an de zile. Serviciile sunt valabile in orice showroom AAA New Kopel din Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov.

Sixt New Kopel ofera servicii de leasing operational, rent-a-car si servicii auto second hand. Compania a gestionat in 2008 o flota de peste 5.000 de masini, inregistrand o cifra de afaceri de 12 milioane euro si o cota de piata de 40%. In 2009, compania doreste o flota de masini in crestere cu 50% fata de anul trecut.

Compania de servicii de leasing operational si rent-a-car Sixt New Kopel, parte a grupului israelian Shlomo, detine 25-30% din piata de rent-a-car din Romania, cu o flota de 575 de masini.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri