Noul crossover Nissan Qashqai facelift, produs la uzina din Sunderland - Marea Britanie, este asteptat in luna martie pe piata romaneasca, potrivit reprezentantilor Renault-Nissan Romania, importatorul marcii pe plan local.
Qashqai facelift dispune de motorizarile diesel de 1,5 litri 106 CP (ECO), 1,5 litri 103 CP (filtru de particule), 2,0 litri 150 CP si benzina 1,6 litri 114CP si 2,0 litri 141CP. Motorizarea noua este cea ecologica 106 CP - ECO.

Transmisiile sunt o cutie manuala cu 5 sau 6 viteze si una automata cu 6 trepte.

Modelul Qashqai restilizat este modificat in mare parte, de la capota pana la aripi, faruri, grila si spolier. Noul model are stopuri cu LED-uri si jante din aliaj de 17 inch.

Crossover-ul vine si cu doua noi nuante de caroserie: Rosu Magnetic si Gri Titanium.


Prima versiune de echipare Qashqai facelift se numeste Visia si include geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice incalzite, aer conditionat manual, radio CD MP3, plafon panoramic, geamuri spate negre, torpedou cu racire, computer de bord, comenzi volan, cotiera fata si spate, ABS, EBD, ESP. Tractiunea integrala este optionala.

Echiparea Tekna primeste in plus fata de Visia, oglinzi pliabile electric, aer conditionat automat cu reglare bi-zona, faruri cu aprindere automata, senzori de ploaie si parcare spate, cruise control, magazie 6 CD.

Tekna Plus are suplimentar fata de echiparea Tekna, xenon, spalator faruri, tapiterie piele, scaune fata incalzite, cheie inteligenta.

Optional mai sunt disponibile sistem de navigatie cu DVD, display central full color 7.0", camera de luat vederi pentru marsarier.

Nissan a fost primul constructor auto care a intrat pe segmentul SUV-urilor compacte cu modelul Qashqai.

Din luna ianuarie a anului 2003, Renault a preluat importul si distributia vehiculelor Nissan in Romania, in cadrul aliantei Renault-Nissan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri