Service Auto Serus, partener autorizat trimarca Dacia, Renault, Nissan, a preluat incepand cu luna mai activitatea de vanzare vehicule noi si service Dacia, Renault, Nissan de la IPSO Ploiesti.
Cu cele doua sedii din Ploiesti (service si showroom), numarul locatiilor Serus ajunge la cinci din care 3 service-uri specializate cu showroom sunt in Bucuresti.

Managerii Serus au in plan sa creasca capacitatea in service-ul din Ploiesti, propunandu-si sa realizeze investitii.

Serus a fost infiintat in anul 1991 de catre fratii Matache si Adrian Rusea, de profesie ingineri. In 1992 service-ul s-a afiliat retelei de reparatori Renault.

In 2005 a fost semnat parteneriatul cu Nissan si un an mai tarziu s-a inaugurat sediul Serus Nissan. In 2009, Serus a intrat in reteaua de reparatori Dacia, pentru ca in acest an sa adauge in portofoliu si activitatea de prezentare si vanzare autoturisme Dacia.

Incepand cu anul 2007, Serus a cucerit si ocupa si in prezent primul loc in topul vanzarilor Renault atat la piese, cat si la masini noi.

Tot in 2007, Serus a inaugurat cel mai mare centru dedicat flotelor din Romania, dupa conceptul PRO+ de la Renault. Suprafata centrului este de 26.000 mp, din care 7.000 mp reprezinta atelierele, anexele si showroomul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
VIDEO: Ce teste noi va introduce Euro NCAP anul acesta
Setari Cookie-uri