Importatorul Peugeot recruteaza un sef din grupul Tiriac

Trust Motors, importatorul Peugeot in Romania, are incepand din august un nou director general, care vine de la Hyundai Auto Romania, companie a grupului Tiriac.

Ghita s-a alaturat echipei manageriale a Hyundai Auto Romania in anul 2003. Mandatul directorului general al Trust Motors a inceput din data de 2 august 2010.

Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania.

Narcis Ghita a absolvit Facultatea de Transporturi, specializarea Telecomenzi si Electronica in Transporturi, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, in anul 1993. In acelasi an si-a inceput cariera in domeniul FMCG, ocupand functii de conducere importante in cadrul unor companii nationale si internationale.

In anul 2002, Narcis Ghita a absolvit cursurile EMBA in cadrul CNAM – Paris, cursuri organizate in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti.

Hyundai Auto Romania il are din luna mai in functia de director executiv pe Dragos Magdalina, care a lucrat ca director de vanzari al Romcar, fostul importator al marcii Ford pe piata locala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri