Harley-Davidson Romania, importatorul oficial al marcii americane, detinut de fostul premier Calin Popescu Tariceanu, a vandut de la inceputul anului 36 de motociclete, cu 25% mai multe fata de aceeasi perioada din 2009, numai in iulie fiind livrate 10 unitati.
La finele anului trecut, importatorul anuntase ca obiectiv pentru 2010 pastrarea nivelului de vanzari din 2009, de 40 de unitati, astfel ca tinta a fost aproape atinsa in primele sapte luni ale anului.

In primul semestru Harley a livrat 26 de motociclete, iar in luna iulie alte 10 unitati.

Cota de piata detinuta de motoarele Harley-Davidson in Romania a crescut anul trecut cu patru puncte procentuale, la 19,2%.

Cea mai ieftina motocicleta Harley-Davidson disponibila costa 6.700 euro, fara TVA.
Importatorul activeaza pe piata prin doua reprezentante, in Bucuresti si Constanta.

Cea mai scumpa motocicleta vanduta de companie in primul trimestru a fost modelul Dyna Fat Bob care are un pret de 28.600 euro cu TVA,.

De la inceperea activitatii in Romania, la sfarsitul lui 2007, compania a vandut peste 120 de modele. In 2009, Harley-Davidson a vandut 40 de unitati in Romania, iar in 2008 circa 70 de motociclete.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, alaturi de o linie completa de piese, accesorii si MotorClothes.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri