Grupul Gefco are un nou director de logistica si transport marfa

Luc Nadal este numit din octombrie noul director de logistica si transport marfa al grupului Gefco.

Nadal va fi si membru al Consiliului Director.

In varsta de 47 de ani, Nadal a ocupat anterior pozitia de director general adjunct in cadrul diviziei Geodis a SNCF, fiind responsabil cu transportul feroviar al marfurilor si Director al SNCF - Marfa (2008-2010); director general adjunct in cadrul diviziei «Operatiuni» a SNCF Marfa (2007-2008); CEO al NAVILAND CARGO (2005-2007); partener al societatii Mensia Conseil (1995-2004).

Luc Nadal il inlocuieste pe Michel Saywell, acesta urmand sa ocupe functia de secretar general al grupului Gefco.

Gefco opereaza servicii de logistica pentru domeniul industrial. Prin intermediul celor cinci domenii-cheie de expertiza – Logistica, Gefboxsystem, Overseas, Overland si Distributie de vehicule – GEFCO propune solutii, atat pe plan local cat si international, destinate proceselor de productie.

Gefco este prezent in 150 de tari din lume si se claseaza intre primele 10 grupuri europene de logistica, cu o cifra de afaceri de 2,9 miliarde euro in 2009.

Grupul numara 400 de locatii in intreaga lume si are peste 9.400 de angajati. Gefco isi dezvolta activitatea in 3 zone prioritare: Europa, Asia si America de Sud.

Despre autor

Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri